Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳慧美
Chen Hui-Mei  ♀





 
Filmography (1967-1975)
 
  演員 (22 films)
    日出,日落 (1967)    
    最標準的丈夫 (1967)    
    少女的春天 (1968)    
    李三娘 (1969)    
    封神榜 (1969)    
    響尾金鈴 (1969)    
    魏徵斬龍 (1970)    
    二郎神楊戩 (1970)    
    大情人 (1970)    
    重慶一號 (1970) ... 劉文蘭
    貓與丈夫 (1970)    
    家在台北 (1970)    
    妙想天開 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    午夜留香 (1971)    
    進攻美人關 (1972) ... 華僑小姐
    神秘女郎白如霜 (1973)    
    小雨 (1973)    
    雷風雨 (1973)    
    大佬 (1974)    
    從地獄夾的女人 (1974)    
    彩雲片片 (1975)