Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
豬哥亮
Chu Ke-Liang  ♂
Aliases:  謝友偵,  谢新达





 
Filmography (1984-2017)
 
  演員 (15 films)
    他摃龜我發財 (1984)    
    癡線特警出更 (1987)    
    天下一大樂 (1988)    
    孩子王 (1989)    
    少爺當大兵 (1990)    
    洪熙官 (1994) ... 雞婆大師
    雞排英雄 (2011) ... 張進亮
    殺手歐陽盆栽 (2011)    
    新天生一對 (2012) ... 荔父
    大尾鱸鰻 (2013) ... 朱大德; 老賀
    大稻埕 (2014)    
    大囍臨門 (2015)    
    大尾鱸鰻2 (2016)    
    大顯神威 (2016)    
    大釣哥 (2017)    
  編劇 (1 film)
    大釣哥 (2017)