Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林光進
Lam Kwong-Chun  ♂
Aliases:  林光俊





 
Filmography (1977-1997)
 
  演員 (73 films)
    人虎戀 (1977)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    神龍 (1978)    
    茅山道人 (1979)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    女王蜂復仇 (1981)    
    玉面蜘蛛 (1982)    
    小刀會 (1982)    
    七武士 (1982)    
    黑圈套 (1982)    
    賣命邊緣 (1982)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    別愛陌生人 (1982)    
    殺過界 (1983)    
    最長的一夜 (1983)    
    抓鬼特攻隊 (1983)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    田莊阿哥 (1983)    
    女太保 (1984)    
    大蛇王 (1984)    
    醜小鴨 (1985)    
    上海風雲 (1985)    
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    頑皮家族 (1986)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    忍者太保之武士行 (1986)    
    7小福 (1986)    
    好小子II (1986)    
    黑道兄弟 (1987)    
    跨越時空的小子 (1987)    
    苦兒流浪記 (1987)    
    中華戰士 (1987)    
    轟天雙雄 (1988)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    好小子5-萬能運動員 (1988)    
    林投姐 (1988)    
    好小子6-小龍過江 (1989)    
    殺手輓歌 (1989)    
    沒卵頭家 (1989)    
    火燒島 (1990)    
    官兵捉強盜 (1991)    
    零時十分 (1991)    
    劍霸天下 (1992)    
    情慾世界 (1992)    
    男兒無罪 (1992)    
    黑道女霸王 (1992)    
    五湖四海 (1992)    
    霹靂寶座 (1992)    
    沒大沒小 (1992)    
    女賭神 (1992)    
    虎膽六蛟龍 (1992)    
    黑幫戰將 (1992)    
    紅粉殺手 (1993)    
    波霸總動員 (1993)    
    臥底神算 (1993)    
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
    獵殺豪放女 (1993)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    龍父虎子 (1993)    
    紋身女郎 (1993)    
    黑街舞男 (1993)    
    喋血城市 (1993)    
    反斗馬騮 (1993)    
    魔女18 (1993)    
    生死一線 (1994)    
    特警神龍 (1994)    
    特警急先鋒 (1995)    
    黑道追緝令 (1995)    
    槍擊大奸殺 (1996)    
    漫畫王 (1996)    
    省港第一殺手 (1997)    
    金牌大探長 (1997)