Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林光進
Lam Kwong-Chun  ♂
Aliases:  林光俊





 
Filmography (1977-1997)
 
  演員 (80 films)
    人虎戀 (1977)    
    神龍 (1978)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    茅山道人 (1979)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    女王蜂復仇 (1981)    
    七武士 (1982)    
    黑圈套 (1982)    
    賣命邊緣 (1982)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    小刀會 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    別愛陌生人 (1982)    
    玉面蜘蛛 (1982)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    最長的一夜 (1983)    
    田莊阿哥 (1983)    
    抓鬼特攻隊 (1983)    
    殺過界 (1983)    
    女太保 (1984)    
    大蛇王 (1984)    
    醜小鴨 (1985)    
    上海風雲 (1985)    
    粉紅色陷阱 (1985)    
    頑皮家族 (1986)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    忍者太保之武士行 (1986)    
    7小福 (1986)    
    好小子II (1986)    
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    槍下留人 (1987)    
    中華戰士 (1987)    
    苦兒流浪記 (1987)    
    跨越時空的小子 (1987)    
    烽火佳人 (1987)    
    黑道兄弟 (1987)    
    轟天雙雄 (1988)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    好小子5-萬能運動員 (1988)    
    林投姐 (1988)    
    七匹狼2 (1989)    
    殺手輓歌 (1989)    
    沒卵頭家 (1989)    
    七匹狼 (1989)    
    好小子6-小龍過江 (1989)    
    火燒島 (1990)    
    官兵捉強盜 (1991)    
    零時十分 (1991)    
    情慾世界 (1992)    
    虎膽六蛟龍 (1992)    
    男兒無罪 (1992)    
    劍霸天下 (1992)    
    五湖四海 (1992)    
    霹靂寶座 (1992)    
    沒大沒小 (1992)    
    女賭神 (1992)    
    黑道女霸王 (1992)    
    黑幫戰將 (1992)    
    魔女18 (1993)    
    獵殺豪放女 (1993)    
    龍父虎子 (1993)    
    黑街舞男 (1993)    
    臥底神算 (1993)    
    喋血城市 (1993)    
    反斗馬騮 (1993)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    紋身女郎 (1993)    
    紅粉殺手 (1993)    
    波霸總動員 (1993)    
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
    特警神龍 (1994)    
    生死一線 (1994)    
    特警急先鋒 (1995)    
    新星星月亮太陽 (1995)    
    黑道追緝令 (1995)    
    媚眼殺機 (1995)    
    槍擊大奸殺 (1996)    
    漫畫王 (1996)    
    省港第一殺手 (1997)    
    金牌大探長 (1997)