Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
杜家楨
Tu Chia-Cheng  ♂





 
Filmography (1971-1981)
 
  演員 (20 films)
    唐山大兄 (1971)    
    海員七號 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    綽頭狀元 (1974)    
    黃面老虎 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    拍案驚奇 (1975)    
    心魔 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    天才與白痴 (1975)    
    密宗聖手 (1976)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    四二六 (1977)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    慌失失 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    身不由己 (1980)    
    公子嬌 (1981)