Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
杜家楨
Tu Chia-Cheng  ♂





 
Filmography (1971-1981)
 
  演員 (20 films)
    唐山大兄 (1971)    
    海員七號 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    至尊寶 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    黃面老虎 (1974)    
    小山東到香港 (1975)    
    天才與白痴 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    心魔 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    密宗聖手 (1976)    
    四二六 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    雜家小子 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    慌失失 (1979)    
    身不由己 (1980)    
    公子嬌 (1981)