Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
沈浮
Shen Fu
Aliases:  瀋浮
 
Filmography (1935-1979)
 
  故事 (2 films)
    狼山喋血記 (1936)    
    慈母殺嬌兒 (1949)    
  導演 (8 films)
    無愁君子 (1935)    
    自由天地 (1937)    
    聯華交響曲 (1937)    
    聖城記 (1946)    
    萬家燈火 (1948)    
    希望在人間 (1949)    
    李時珍 (1956)    
    曙光 (1979)    
  演員 (3 films)
    浪淘沙 (1936)    
    鍍金的城 (1937)    
    聯華交響曲 (1937)    
  編劇 (9 films)
    無愁君子 (1935)    
    狼山喋血記 (1936)    
    聯華交響曲 (1937)    
    自由天地 (1937)    
    聖城記 (1946)    
    萬家燈火 (1948)    
    烏鴉與麻雀 (1949)    
    希望在人間 (1949)    
    無限的愛 (1952)