Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
尚冠武
Shang Guan-Wu  ♂
 
Filmography (1929-1938)
 
  副導演 (1 film)
    紅俠 (1929)    
  導演 (4 films)
    荒江女俠第一集 (1930)    
    荒江女俠第三集 (1930)    
    荒江女俠第二集 (1930)    
    洪水 (1936)    
  演員 (33 films)
    火燒九曲樓上集 (1929)    
    紅俠 (1929)    
    大人國 (1929)    
    火燒九曲樓下集 (1929)    
    空谷猿聲 (1930)    
    荒江女俠第一集 (1930)    
    荒江女俠第三集 (1930)    
    荒江女俠第二集 (1930)    
    舞女血 (1931)    
    春潮 (1933)    
    美人魂 (1934)    
    漁光曲 (1934)    
    新女性 (1934) ... 醫生乙
    歸來 (1934)    
    大路 (1934)    
    歡喜冤家 (1934)    
    體育皇后 (1934)    
    天倫 (1935)    
    四姊妹 (1935)    
    時勢英雄 (1935)    
    孤城烈女 (1936) ... 劉三爺
    狼山喋血記 (1936)    
    聯華交響曲 (1937)    
    慈母曲 (1937)    
    王老五 (1937)    
    新舊時代 (1937)    
    春到人間 (1937)    
    如此繁華 (1937) ... 張三畏
    密電碼 (1937)    
    茶花女 (1938)    
    王氏四俠 (1938)    
    藝海風光 (1938) ... 1)
    日出 (1938)