Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邵氏錄音室
Shaw Bros. Recording Studio
Aliases:  邵氏配音室,  邵氏製片廠錄音室
 
Filmography (1985-1989)
 
  聲音後期製作室 (39 films)
    皇家師姐 (1985)    
    聖誕奇遇結良緣 (1985)    
    雙龍吐珠 (1986)    
    戀愛季節 (1986)    
    八喜臨門 (1986)    
    痴心的我 (1986)    
    聽不到的說話 (1986)    
    龍在江湖 (1986)    
    奪寶計上計 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    癲佬正傳 (1986)    
    最愛 (1986)    
    最後勝利 (1987)    
    金燕子 (1987)    
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    富貴逼人 (1987)    
    歡樂5人組 (1987)    
    通天大盜 (1987)    
    人民英雄 (1987)    
    鬼馬校園 (1987)    
    義本無言 (1987)    
    英雄好漢 (1987)    
    你OK,我OK! (1987)    
    中華戰士 (1987)    
    神奇兩女俠 (1987)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    今夜星光燦爛 (1988)    
    褲甲天下 (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    法中情 (1988)    
    七小福 (1988)    
    特警屠龍 (1988)    
    血夜天使 (1988)    
    雙肥臨門 (1988)    
    富貴再逼人 (1988)    
    繼續跳舞 (1988)    
    情義心 (1988)    
    月亮 星星 太陽 (1988)    
    發達先生 (1989)