Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
富國錄音室
Foo Kwok Recording Studio
Aliases:  富國錄音,  富國工作室,  富國錄音室公司
 
Filmography (1984-1999)
 
  錄音 (62 films)
    大蛇王 (1984)    
    頑皮家族 (1986)    
    孽子 (1986)    
    勇闖江湖 (1986)    
    老娘夠騷 (1986)    
    殭屍少爺 (1987)    
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
    新阿里巴巴 (1988)    
    虎膽群英 (1988)    
    桃太郎大顯神威 (1988)    
    7小福 2 (1989)    
    心跳時刻 (1989)    
    小俠龍捲風 (1989)    
    流氓執照 (1989)    
    英雄無膽 (1989)    
    偷情先生 (1989)    
    富貴再三逼人 (1989)    
    七匹狼2 (1989)    
    霹靂警花 (1989)    
    我未成年 (1989)    
    壯志豪情 (1990)    
    少爺當大兵 (1990)    
    禁海蒼狼 (1991)    
    至尊殺手 (1991)    
    鬼整人 (1991)    
    賭命夕陽 (1992)    
    情慾城巿 (1992)    
    哥哥的情人 (1992)    
    女賭神 (1992)    
    黑獄群龍會 (1992)    
    黑街舞男 (1993)    
    紅粉殺手 (1993)    
    東方三俠 (1993)    
    古本素女真經 (1993)    
    玉女性重傷 (1993)    
    驅魔道長 (1993)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    喋血城市 (1993)    
    楚留香後傳之西門無恨 (1993)    
    生死一線 (1994)    
    黑道追緝令 (1995)    
    新金瓶梅第四卷 (1996)    
    新金瓶梅第一卷 (1996)    
    新金瓶梅第二卷 (1996)    
    金瓶梅 (1996)    
    人皮高跟鞋 (1996)    
    新金瓶梅第三卷 (1996)    
    新金瓶梅第五卷 (1996)    
    豪情雄心 (1997)    
    追妳一世 (1998)    
    驚爆激情夜 (1998)    
    唇香、體香、女人香 (1998)    
    有色的女人 (1998)    
    枕邊物語 (1998)    
    赤裸執法者 (1998)    
    千面嬌娃 (1998)    
    處女思春 (1998)    
    差婆阿嬌 (1998)    
    影子纏身 (1998)    
    變色的花朵 (1998)    
    殺妻 (1999)    
    深淵 (1999)    
  配樂 (1 film)
    桃色星期五 (1998)    
  混音 (1 film)
    靈與慾 (1998)