Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李家榮
Fire Lee Ka-Wing  ♂
Aliases:  火火



 
Filmography (2001-2019)
 
  故事 (1 film)
    奇緣灰姑娘 (2014)    
  導演 (5 films)
    愛得起 (2009)    
    等我愛你 (2012)    
    老笠 (2016)    
    女士復仇 (2017)    
    奇幻民宿 (2019)    
  演員 (19 films)
    別戀 (2001) ... Dawn
    同居蜜友 (2001)    
    新紮師妹 (2002)    
    五個嚇鬼的少年 (2002)    
    新紮師妹2 (2003) ... 明
    地下鐵 (2003)    
    金雞2 (2003)    
    救命 (2004) ... 斷指警員
    情義我心知 (2005)    
    後備甜心 (2005) ... Fatty
    新紮師妹3 (2006) ... 查查
    獨家試愛 (2006) ... 阿喱
    狗咬狗 (2006) ... 的士司機
    戀夏戀夏戀戀下 (2011) ... 肥龍
    五個小孩的校長 (2015)    
    美人魚 (2016)    
    常在你左右 (2017)    
    狂獸 (2017)    
    大師兄 (2018)    
  編劇 (4 films)
    蠍子 (2008)    
    等我愛你 (2012)    
    老笠 (2016)    
    女士復仇 (2017)