Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李家榮
Fire Lee Ka-Wing  ♂
Aliases:  火火



 
Filmography (2001-2017)
 
  故事 (1 film)
    奇緣灰姑娘 (2014)    
  導演 (4 films)
    愛得起 (2009)    
    等我愛你 (2012)    
    老笠 (2016)    
    女士復仇 (2017)    
  演員 (17 films)
    同居蜜友 (2001)    
    別戀 (2001) ... Dawn
    五個嚇鬼的少年 (2002)    
    新紮師妹 (2002)    
    地下鐵 (2003)    
    金雞2 (2003)    
    新紮師妹2 (2003) ... 明
    救命 (2004) ... 斷指警員
    情義我心知 (2005)    
    後備甜心 (2005) ... Fatty
    獨家試愛 (2006) ... 阿喱
    狗咬狗 (2006) ... 的士司機
    新紮師妹3 (2006) ... 查查
    戀夏戀夏戀戀下 (2011) ... 肥龍
    五個小孩的校長 (2015)    
    美人魚 (2016)    
    常在你左右 (2017)    
  編劇 (4 films)
    蠍子 (2008)    
    等我愛你 (2012)    
    老笠 (2016)    
    女士復仇 (2017)