Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張晉
John Zhang Jin  ♂
Aliases:  Max





 
Filmography (2000-2019)
 
  助理指導 (1 film)
    夜宴 (2006)    
  演員 (26 films)
    臥虎藏龍 (2000)    
    中華丈夫 (2001) ... 周孝彥
    和你在一起 (2002)    
    英雄 (2002)    
    極地皇陵 (2002) ... 李軍
    少林殭屍天極 (2006)    
    功夫無敵 (2007) ... 十四郎
    武術 (2008) ... 郭楠
    流浪漢世界盃 (2009) ... 林世榮
    愛情維修站 (2010) ... 楊卓
    懸紅 (2012) ... 葉安
    非常幸運 (2013) ... 西西老公
    一代宗師 (2013) ... 馬三
    黃飛鴻之英雄有夢 (2014)    
    亂世護寶 (2014)    
    榮譽至上 (2014)    
    賭城風雲 (2014)    
    少年當自強 (2014)    
    戰金剛 (2014)    
    殺破狼II (2015) ... 獄長
    葉問3 (2015) ... 張天志
    狂獸 (2017)    
    毒。誡 (2017) ... 貓仔
    葉問外傳:張天志 (2018) ... 張天志
    九龍不敗 (2019) ... 九龍
    十噸刺客 (2019)