Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃柏基
Jil Wong Pak-Kei
Aliases:  七條
 
Filmography (1998-2019)
 
  製片 (2 films)
    第100日 (1999)    
    薄餅速遞 (1999)    
  副導演 (36 films)
    好兄吾兄 (1999)    
    鬼咁過癮 (1999)    
    串燒三兄弟 (1999)    
    絕世好B (2002)    
    安娜與武林 (2003)    
    地下鐵 (2003)    
    新紮師妹2 (2003)    
    下一站...天后 (2003)    
    死亡寫真 (2004)    
    小白龍情海翻波 (2004)    
    身驕肉貴 (2004)    
    摯愛 (2005)    
    見鬼10 (2005)    
    雙子 (2005)    
    妄想 (2006)    
    臥虎 (2006)    
    鬼域 (2006)    
    春田花花同學會 (2006)    
    C+偵探 (2007)    
    軍雞 (2007)    
    明明 (2007)    
    戲王之王 (2007)    
    關人7事 (2009)    
    風雲2 (2009)    
    童眼 (2010)    
    婚前試愛 (2010)    
    夢遊 (2011)    
    等我愛你 (2012)    
    好奇不滅 (2013)    
    溝女不離三兄弟 (2013)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013)    
    第一次不是你 (2013)    
    逃出生天 (2013)    
    Delete愛人 (2014)    
    十月初五的月光 (2015)    
    紀念日 (2015)    
  導演 (9 films)
    愛鬥大 (2008)    
    愛出貓 (2009)    
    新月魅影 (2011)    
    沒女神探 (2015)    
    小姐誘心 (2015)    
    碟仙碟仙 (2015)    
    四非 (2015)    
    我要發達 (2017)    
    滅相 (2019)    
  演員 (4 films)
    鬼咁過癮 (1999)    
    串燒三兄弟 (1999)    
    怪異集之你回來吧! (1999)    
    魂魄唔齊 (2002) ... 30's 大天二助手
  剪接 (2 films)
    榕樹頭講鬼 (1998)    
    大踢爆 (2000)    
  場記 (8 films)
    心思思 (1998)    
    2002 (2001)    
    魂魄唔齊 (2002)    
    當男人變成女人 (2002)    
    豐胸秘Cup (2002)    
    幽靈人間II鬼味人間 (2002)    
    絕世好B (2002)    
    性感都市 (2004)    
  策劃 (1 film)
    愛.革命 (2018)    
  編劇 (1 film)
    愛出貓 (2009)