Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭少泉
Kwok Siu-Chuen  ♂
 
Filmography (1949-1967)
 
  製片 (1 film)
    黃飛鴻初試無影腳 (1954)    
  副導演 (10 films)
    三打祝家莊(上集) (1951)    
    三打祝家莊(下集) (1951)    
    佳偶天成 (1952)    
    夜桃源 (1952)    
    洛神 (1957)    
    含笑飲砒霜 (1959)    
    考子鬧天宮 (1960)    
    雷電出孤兒 (1960)    
    七煞掌 (1964)    
    七俠五義 (1967)    
  場記 (3 films)
    魔鬼家庭 (1950)    
    血淚洗殘脂 (1950)    
    處處喜相逢 (1953)    
  演員 (9 films)
    甘羅拜相 (1949) ... 武將
    出籠鳥 (1953)    
    黃飛鴻初試無影腳 (1954)    
    第七號司機 (1958)    
    路 (1959)    
    豪門夜宴 (1959) ... 阿水
    苦心蓮(上集) (1960)    
    苦心蓮(下集) (1960)    
    八個兇手 (1965)