Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莫美華
May Mok Mei-Wa
 
Filmography (1996-2008)
 
  錄音 (3 films)
    每天嚇你8小時 (2002)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    大事件 (2004)    
  演員 (2 films)
    人間色相 (1996)    
    皇家香港警察的最後一夜之一體兩旗 (1999) ... 左派學生
  混音 (24 films)
    甜言蜜語 (1999)    
    鎗火 (1999)    
    再見阿郎 (1999)    
    暗戰 (1999)    
    孤男寡女 (2000)    
    無人駕駛 (2000)    
    辣手回春 (2000)    
    天有眼 (2000)    
    愛上我吧 (2001)    
    廢柴同盟 (2001)    
    瘦身男女 (2001)    
    麥兜故事 (2001)    
    鍾無艷 (2001)    
    每天嚇你8小時 (2002)    
    奇逢敵手 (2003)    
    柔道龍虎榜 (2004)    
    非常青春期 (2005)    
    黑社會 (2005)    
    天生一對 (2006)    
    放•逐 (2006)    
    黑拳 (2006)    
    戀愛初歌 (2006)    
    機動部隊─警例 (2008)    
    機動部隊絕路 (2008)