Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
光明錄音室
Kwong Ming Recording Studio
 
Filmography (1978-1991)
 
  錄音 (20 films)
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    彩雲曲 (1982)    
    少爺威威 (1983)    
    瘋血 (1983)    
    家在香港 (1983)    
    田雞過河 (1983)    
    我愛夜來香 (1983)    
    全家福 (1984)    
    開心鬼 (1984)    
    多情種 (1984)    
    上海之夜 (1984)    
    鬼戰 (1984)    
    超齡處男 (1985)    
    打工皇帝 (1985)    
    愛神一號 (1985)    
    連環炮 (1986)    
    富貴再三逼人 (1989)    
    再起風雲 (1989)    
    發達先生 (1989)    
    佈局 (1991)