Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚宏遠
Tam Wang-Yuen
 
Filmography (1934-1968)
 
  監製 (1 film)
    守得雲開見月明 (1949)    
  錄音 (153 films)
    漁光曲 (1934)    
    沙漠之花 (1937)    
    復員淚 (1947)    
    再析長亭柳 (1948)    
    廣東先生大破謀人寺 (1948)    
    神秘婦人心 (1948)    
    亂世英雄 (1950)    
    血淚洗殘脂 (1950)    
    魔鬼家庭 (1950)    
    誰憐後母心 (1951)    
    斷腸母子心 (1951)    
    金玉滿堂 (1951)    
    契爺艷史 (1952)    
    白蛇傳 (1952)    
    夜桃源 (1952)    
    紅白牡丹花 (1952)    
    蠶蟲師爺 (1952)    
    生紅娘三戲張君瑞 (1952)    
    恩恩愛愛 (1952)    
    搖山奪艷記 (1953)    
    怨女情癡 (1953)    
    火樹銀花相映紅 (1953)    
    財歸財路 (1953)    
    佳人有約 (1953)    
    捷足先得 (1953)    
    鴛鴦劫 (1953)    
    飄零女 (1954)    
    山長水遠 (1954)    
    離婚淚 (1954)    
    流水行雲 (1954)    
    女兒心 (1954)    
    苦命妻逢苦命郎 (1954)    
    秋 (1954)    
    碧血黃花 (1954)    
    豪華世家 (1954)    
    蠻女鬥七雄 (1955)    
    鄉村姑娘 (1955)    
    春花日日紅 (1955)    
    故苑又逢春 (1955)    
    五虎將 (1955)    
    後窗 (1955)    
    斷鴻零雁記 (1955)    
    富貴似浮雲 (1955)    
    愛(下集) (1955)    
    兩重心 (1955)    
    愛(上集) (1955)    
    萬花春色 (1956)    
    花依舊笑春風 (1956)    
    高君保私探營房 (1956)    
    臥薪嘗膽 (1956)    
    黃飛鴻天后廟進香 (1956)    
    情憎俞到瀟湘館 (1956)    
    黃飛鴻大鬧花燈 (1956)    
    武松血濺獅子樓 (1956)    
    艷屍還魂記 (1956)    
    黃飛鴻獨臂鬥五龍 (1956)    
    黃飛鴻大戰雙門底 (1956)    
    出谷黃鶯 (1956)    
    黃飛鴻官山大賀壽 (1956)    
    面子問題 (1956)    
    寶蓮燈 (1956)    
    戀之火第二春 (1956)    
    啼笑姻緣 (1957)    
    酒色財氣 (1957)    
    宮主刁蠻駙馬嬌 (1957)    
    無情大海有情天 (1957)    
    蟹美人(上集) (1957)    
    寶扇緣 (1957)    
    水滸傳:知取生辰綱 (1957)    
    黃飛鴻獅王爭霸 (1957)    
    哪宅鬧東海 (1957)    
    荔枝記 (1957)    
    血染黃金 (1957)    
    彩鳳引金龍 (1957)    
    捉姦記 (1957)    
    楚漢爭(霸王別虞姬) (1957)    
    富貴花開艷陽紅 (1957)    
    畫裡天仙 (1957)    
    七賢春 (1958)    
    橫刀奪愛 (1958)    
    血影燈 (1958)    
    一把存忠劍 (1958)    
    鮮花殘淚 (1958)    
    泥馬渡康生 (1958)    
    仙女牧羊 (1958)    
    香銷十二美人樓 (1958)    
    桃花仙子 (1958)    
    苦女江海燕(上集) (1958)    
    樊梨花金光陣產子 (1958)    
    天河配 (1958)    
    苦盡甘來 (1958)    
    喜滿人間福滿棠 (1958)    
    喜臨門 (1958)    
    紅娘 (1958)    
    胡不歸 (1958)    
    夫榮妻未貴 (1958)    
    彩鳳喜迎春 (1958)    
    三審狀元妻 (1958)    
    苦女江海燕(大結局) (1958)    
    黃飛鴻西關搶新娘 (1958)    
    枇杷巷口故人來 (1959)    
    通心樹 (1959)    
    火葬爛頭何 (1959)    
    可憐女 (1959)    
    三司會審殺姑案 (1959)    
    芙蓉傳 (1959)    
    鬼馬福星 (1959)    
    湖畔草 (1959)    
    平步青雲(上集) (1959)    
    跨鳳乘龍 (1959)    
    琴姑(上集) (1959)    
    情犯 (1959)    
    三年一哭二郎橋 (1959)    
    阿福當兵 (1959)    
    女兒香 (1959)    
    獅吼記 (1959)    
    含笑飲砒霜 (1959)    
    大廈情殺案 (1959)    
    女俠黃鶯夜破三屍案 (1959)    
    穿金寶扇 (1959)    
    黃飛鴻被困黑地獄 (1959)    
    搭錯線 (1959)    
    金枝玉葉 (1959)    
    血洒情花 (1959)    
    春燈羽扇恨 (1959)    
    平步青雲(大結局) (1959)    
    情天血淚 (1959)    
    凄涼媳婦 (1959)    
    琴姑(下集大結局) (1959)    
    蛋家公主爭駙馬 (1959)    
    鴛鴦福祿 (1959)    
    萬里琵琶關外月 (1959)    
    玉郎戲鳳賀春宵 (1960)    
    紐約唐人街碎屍案 (1961)    
    斬柴仔封王 (1962)    
    錦秀年華 (1963)    
    冒牌丈夫 (1964)    
    南北喜相逢 (1964)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    摩登濟公 (1965)    
    金手鎗 (1966)    
    金蝙蝠 (1966)    
    金鈕扣 (1966)    
    青青河邊草 (1966)    
    金蝙蝠尋寶復仇 (1966)    
    白天鵝 (1967)    
    我愛阿哥哥 (1967)    
    明月千里寄相思 (1967)    
    遙遠的路 (1967)    
    粉紅色炸彈 (1967)    
    月向那方圓 (1967)    
    教子殺父皇 (1967)    
    飛俠小白龍 (1968)    
  混音 (1 film)
    除卻巫山不是雲 (1959)