Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金鑫(1)
Gam Yam (1)  ♂





 
Filmography (1964-1983)
 
  副導演 (1 film)
    天網 (1974)    
  導演 (3 films)
    廣東小老虎 (1973)    
    紅樓春上春 (1978)    
    喜劇王 (1980)    
  演員 (23 films)
    風流韻事 (1973)    
    北地胭脂 (1973) ... 隊長
    一樂也 (1973)    
    醜聞 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    天網 (1974)    
    花飛滿城春 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    廉政風暴 (1975) ... 鄭康平
    拍案驚奇 (1975)    
    阿茂正傳 (1976) ... 三號
    賣身 (1976)    
    少林木人巷 (1976)    
    官人我要 (1976)    
    佛跳牆 (1977) ... 丞相府家丁
    四二六 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    大路強人 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    亡命嬌娃 (1979)    
    皇帝保車 (1983)    
  編劇 (3 films)
    送君出帆 (1964)    
    少林木人巷 (1976)    
    紅樓春上春 (1978)