Display [English] [Big5] [UTF]
You are currently displaying Big5
張恨水
Zhang Hen-Shui (1)  ♂
 
Filmography (1931-1964)
 
  故事 (20 films)
    銀漢雙星 (1931)    
    落霞孤鶩 (1932)    
    滿江紅 (1933)    
    美人恩 (1935)    
    似水流年 (1941)    
    夜深沉 (1941)    
    啼笑因緣 (1952)    
    陳姑追舟 (1955)    
    啼笑姻緣 (1957)    
    丹鳳街 (1958)    
    金粉世家(下集) (1961)    
    落霞孤鶩 (1961)    
    金粉世家(上集) (1961)    
    夜深沉 (1962)    
    似水流年 (1962)    
    滿江紅 (1962)    
    秦淮世家 (1963)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    啼笑姻緣(下集) (1964)