Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
湯廣仁
Tong Kwong-Yan
Aliases:  湯仁
 
Filmography (1936-1982)
 
  副導演 (2 films)
    香港式的偷情 (1973)    
    丹麥嬌娃 (1973)    
  場記 (1 film)
    廣東先生大破謀人寺 (1948)    
  剪接 (116 films)
    標準老婆 (好老婆) (1936)    
    白髮魔女傳(下集) (1959)    
    節婦斬情夫 (1960)    
    紮腳樊梨花 (1960)    
    樊梨花掛帥罪子 (1960)    
    猩猩女飛馬斬魔龍(上集) (1960)    
    七兒八女九狀詞 (1960)    
    金麒麟五福臨門 (1960)    
    飛龍太子劈石救銀妃 (1960)    
    猩猩女飛馬斬魔龍(下集) (1960)    
    蘆花河會母 (1961)    
    花蝴蝶三氣飛天貓 (1961)    
    女飛俠紅姑 (1961)    
    沉香太子毒龍潭救母(下集) (1961)    
    十載含冤為我郎 (1961)    
    無頭正宮救子鬧金鑾 (1961)    
    沉香太子毒龍潭救母(上集) (1961)    
    哪宅劈天救母 (1962)    
    七鳳鬥魔龍 (1962)    
    火海勝字旗 (1962)    
    平陽公主替子受斬刑 (1962)    
    望夫亭 (1962)    
    神眼峨眉尋太子 (1962)    
    哪宅三鬥紅孩兒 (1962)    
    天齊寺會母 (1963)    
    冷秋薇(下集) (1963)    
    龍虎三女霸(上集) (1963)    
    七手八臂觀世音 (1963)    
    白蟒鬧龍 (1963)    
    子母碑 (1963)    
    冷秋薇(上集) (1963)    
    龍虎三女霸(下集) (1963)    
    七彩寶蓮燈 (1963)    
    二郎神楊戩 (1963)    
    血洗蝴蝶鏢 (1963)    
    騎樓底新娘 (1964)    
    半張碌架床 (1964)    
    三個正宮救太子(上集) (1964)    
    十三號情報員 (1964)    
    生神仙 (1964)    
    三個正宮救太子(下集) (1964)    
    荒唐四怪俠(上集) (1964)    
    海角驚魂 (1964)    
    三姑嫂(下集) (1965)    
    萍嫂(上集) (1965)    
    趙飛燕 (1965)    
    海底骷髏塔(上集) (1965)    
    萍嫂(下集) (1965)    
    三姑嫂(上集) (1965)    
    999離奇三兇手 (1965)    
    999神秘雙屍案 (1965)    
    特務101 (1965)    
    木屋沙甸魚 (1965)    
    海底骷髏塔(下集) (1965)    
    碧落紅塵(下集) (1966)    
    碧落紅塵(大結局) (1966)    
    發財鑽石寶 (1966)    
    碧落紅塵(上集) (1966)    
    荳寇干戈(上集) (1966)    
    荳寇干戈(下集) (1966)    
    通天曉 (1966)    
    旺財嫂 (1967)    
    飛賊紅玫瑰 (1967)    
    情竇初開 (1967)    
    七公主(下集) (1967)    
    難忘初戀 (1967)    
    龍鳳爭掛帥 (1967)    
    七公主(上集) (1967)    
    萬紫千紅 (1968)    
    武林三鳳(大結局) (1968)    
    萬紫千紅 (1968)    
    多情妙賊 (1968)    
    受薪大丈夫 (1968)    
    飛龍刀 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    武林三鳳(上集) (1968)    
    大家歡樂在今宵 (1968)    
    歡樂滿華堂 (1968)    
    滿天神佛 (1969)    
    玉女劍 (1969)    
    成家立室 (1969)    
    蔓莉蔓莉我愛你 (1969)    
    娘惹之戀 (1969)    
    飛賊白菊花 (1969)    
    紅燈綠燈 (1969)    
    郎如春日風 (1969)    
    差利捉錯貓 (1969)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    小姐不在家 (1970)    
    滿肚密圈 (1970)    
    偷心賊 (1970)    
    歡樂人生 (1970)    
    一代棍王 (1970)    
    有殺冇賠 (1970)    
    丈夫要我嫁 (1970)    
    神探一號 (1970)    
    迷你老爺車 (1971)    
    丹麥嬌娃 (1973)    
    蕩女奇行 (1973)    
    香港式的偷情 (1973)    
    大小遊龍 (1974)    
    瘋狂大笨賊 (1974)    
    女人面面觀 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    夠格女郎 (1979)    
    怨婦、淫娃、瘋殺手 (1980)    
    邪鬥串 (1980)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    叻女正傳 (1981)    
    阿燦出千 (1981)    
    綠印 (1981)    
    獸性地獄女 (1982)    
    怒火風雲 (1982)    
    追女卅六房 (1982)