Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
湯廣仁
Tong Kwong-Yan
Aliases:  湯仁
 
Filmography (1936-1985)
 
  副導演 (2 films)
    香港式的偷情 (1973)    
    丹麥嬌娃 (1973)    
  場記 (1 film)
    廣東先生大破謀人寺 (1948)    
  剪接 (120 films)
    標準老婆 (好老婆) (1936)    
    白髮魔女傳(下集) (1959)    
    飛龍太子劈石救銀妃 (1960)    
    猩猩女飛馬斬魔龍(下集) (1960)    
    節婦斬情夫 (1960)    
    紮腳樊梨花 (1960)    
    樊梨花掛帥罪子 (1960)    
    猩猩女飛馬斬魔龍(上集) (1960)    
    七兒八女九狀詞 (1960)    
    金麒麟五福臨門 (1960)    
    沉香太子毒龍潭救母(上集) (1961)    
    花蝴蝶三氣飛天貓 (1961)    
    十載含冤為我郎 (1961)    
    女飛俠紅姑 (1961)    
    無頭正宮救子鬧金鑾 (1961)    
    沉香太子毒龍潭救母(下集) (1961)    
    蘆花河會母 (1961)    
    火海勝字旗 (1962)    
    平陽公主替子受斬刑 (1962)    
    望夫亭 (1962)    
    神眼峨眉尋太子 (1962)    
    哪宅劈天救母 (1962)    
    哪宅三鬥紅孩兒 (1962)    
    七鳳鬥魔龍 (1962)    
    白蟒鬧龍 (1963)    
    子母碑 (1963)    
    冷秋薇(下集) (1963)    
    龍虎三女霸(下集) (1963)    
    七彩寶蓮燈 (1963)    
    血洗蝴蝶鏢 (1963)    
    二郎神楊戩 (1963)    
    冷秋薇(上集) (1963)    
    天齊寺會母 (1963)    
    龍虎三女霸(上集) (1963)    
    七手八臂觀世音 (1963)    
    半張碌架床 (1964)    
    十三號情報員 (1964)    
    三個正宮救太子(上集) (1964)    
    騎樓底新娘 (1964)    
    荒唐四怪俠(上集) (1964)    
    海角驚魂 (1964)    
    三個正宮救太子(下集) (1964)    
    生神仙 (1964)    
    木屋沙甸魚 (1965)    
    趙飛燕 (1965)    
    海底骷髏塔(下集) (1965)    
    三姑嫂(上集) (1965)    
    999離奇三兇手 (1965)    
    999神秘雙屍案 (1965)    
    特務101 (1965)    
    海底骷髏塔(上集) (1965)    
    萍嫂(下集) (1965)    
    三姑嫂(下集) (1965)    
    萍嫂(上集) (1965)    
    通天曉 (1966)    
    碧落紅塵(下集) (1966)    
    碧落紅塵(大結局) (1966)    
    發財鑽石寶 (1966)    
    碧落紅塵(上集) (1966)    
    荳寇干戈(上集) (1966)    
    荳寇干戈(下集) (1966)    
    七公主(上集) (1967)    
    飛賊紅玫瑰 (1967)    
    情竇初開 (1967)    
    七公主(下集) (1967)    
    旺財嫂 (1967)    
    難忘初戀 (1967)    
    龍鳳爭掛帥 (1967)    
    大家歡樂在今宵 (1968)    
    萬紫千紅 (1968)    
    飛龍刀 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    武林三鳳(大結局) (1968)    
    多情妙賊 (1968)    
    受薪大丈夫 (1968)    
    歡樂滿華堂 (1968)    
    武林三鳳(上集) (1968)    
    成家立室 (1969)    
    蔓莉蔓莉我愛你 (1969)    
    飛賊白菊花 (1969)    
    娘惹之戀 (1969)    
    紅燈綠燈 (1969)    
    郎如春日風 (1969)    
    差利捉錯貓 (1969)    
    滿天神佛 (1969)    
    玉女劍 (1969)    
    有殺冇賠 (1970)    
    歡樂人生 (1970)    
    一代棍王 (1970)    
    偷心賊 (1970)    
    丈夫要我嫁 (1970)    
    神探一號 (1970)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    小姐不在家 (1970)    
    滿肚密圈 (1970)    
    迷你老爺車 (1971)    
    蕩女奇行 (1973)    
    香港式的偷情 (1973)    
    丹麥嬌娃 (1973)    
    瘋狂大笨賊 (1974)    
    女人面面觀 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    大小遊龍 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    夠格女郎 (1979)    
    名流浪女夠羌妹 (1979)    
    怨婦、淫娃、瘋殺手 (1980)    
    邪鬥串 (1980)    
    串女人渣沙嬌娃 (1981)    
    阿燦出千 (1981)    
    綠印 (1981)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    叻女正傳 (1981)    
    追男仔 (1982)    
    怒火風雲 (1982)    
    追女卅六房 (1982)    
    獸性地獄女 (1982)    
    大鱷群英 (1984)    
    偷情四響砲 (1985)