Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李次玉
Li Tse-Yu  ♂





 
Filmography (1950-1973)
 
  副導演 (2 films)
    絕代佳人 (1953)    
    蘭花花 (1958)    
  演員 (88 films)
    豪門孽債 (1950) ... 馬弼臣
    王氏四俠 (1950) ... 茶店老闆
    香島美人魚 (1950)    
    說謊世界 (1950) ... 趙經理
    玫瑰花開 (1951) ... 陳校長
    誤佳期 (1951)    
    花姑娘 (1951) ... 旅店老闆
    禁婚記 (1951)    
    蜜月 (1952) ... 徐經理
    新紅樓夢 (1952)    
    百花齊放 (1952)    
    江湖兒女 (1952) ... 醫生
    娘惹 (1952)    
    神鬼人 (1952)    
    一家春 (1952)    
    不知道的父親 (1952)    
    彩虹曲 (1953)    
    寸草心 (1953)    
    白日夢 (1953)    
    花花世界 (1953)    
    風流魔王 (1953) ... 孫建中
    兒女經 (1953) ... 吳老闆
    孽海花 (1953)    
    絕代佳人 (1953) ... 李賓
    深閨夢裡人 (1954)    
    我是一個女人 (1955) ... 梁總經理
    不要離開我 (1955) ... 王為國
    視察專員 (1955)    
    鑽花竊賊 (1955) ... 老張
    少女的煩惱 (1955) ... 黃父
    女子公寓 (1956)    
    日出 (1956) ... 潘月亭
    大富之家 (1956)    
    玫瑰岩 (1956) ... 瑰父
    小舞孃 (1956)    
    魔影 (1957)    
    鳴鳳 (1957)    
    望夫山下 (1957)    
    鸞鳳和鳴 (1957)    
    捉鬼記 (1957)    
    紅燈籠 (1957)    
    阿Q正傳 (1958) ... 地保
    綠天鵝夜總會 (1958) ... 歐嘉
    有女懷春 (1958) ... 貝先生
    慈母頑兒 (1958)    
    綠天鵝夜總會 (1958)    
    蘭花花 (1958)    
    香噴噴小姐 (1958)    
    少年遊 (1958)    
    豪門夜宴 (1959) ... 宴會賓客
    金美人 (1959)    
    錦上添花 (1959)    
    血染少女心 (1959)    
    名醫與紅伶 (1960) ... 李導演
    飛燕迎春 (1960)    
    佳人有約 (1960)    
    同命鴛鴦 (1960) ... 布政司
    漁光戀 (1960) ... 舒大伯
    笑笑笑 (1960)    
    華燈初上 (1961)    
    雷雨 (1961)    
    迷魂阱 (1961)    
    詌言蜜語 (1962) ... 何大頭
    亂點鴛鴦 (1962)    
    糊塗姻緣 (1962)    
    紅蝙蝠公寓 (1962)    
    龍鳳呈祥 (1964)    
    假婿乘龍 (1964)    
    椰林雙姝 (1965) ... 老周
    十月新娘 (1965)    
    皇帝出京 (1965) ... 武守備
    雲海玉弓緣 (1966) ... 叔叔盼歸
    鴛鴦帕 (1966) ... 老漢
    小忽雷 (1966)    
    雙鎗黃英姑 (1967) ... 馬團長
    飛龍英雄傳 (1967) ... 嚴虎
    過路財神 (1968) ... 幸福總經理
    沙家濱殲敵記 (1968)    
    社會棟樑 (1968) ... 機輪長
    石敢當 (1968) ... 石父
    三劍客 (1969) ... 王父親
    金色年華 (1969) ... 老趙
    玉女芳踪 (1969) ... 陳師長
    五福臨門 (1969) ... 院長
    彝族之鹰 (1970) ... 隊長
    屋 (1970)    
    俠骨丹心 (1971) ... 史白都
    屈原 (1973) ... 鄭詹尹