Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莫鳳
Mok Fung  ♀


 
Filmography (1947-1969)
 
  演員 (26 films)
    晨妻暮嫂 (1947) ... 方太太
    鬼馬砍王戇舅爺 (1947)    
    郎歸晚 (1947)    
    難測婦人心 (1947) ... 可卿母
    洞房花燭夜 (1947)    
    比翼鴛鴦 (1947)    
    得心應手 (1948)    
    萬紫千紅 (1948)    
    公子情深 (1948)    
    花香襯馬蹄 (1948)    
    幾度春風 (1948)    
    大鬧梅知府 (1949)    
    李元霸 (1949) ... 竇夫人
    夜祭雷峰塔 (1949)    
    金葉菊 (1949)    
    年晚錢 (1950)    
    虎穴雙珠 (1950)    
    血淚洗殘脂 (1950) ... 張匡妻
    情憎 (1950)    
    五福臨門 (1950)    
    珠江淚 (1950)    
    紅菱血(下集) (1951)    
    春到人間 (1963)    
    情賊黑牡丹 (1966) ... 賓客
    初歸新抱 (1968) ... 姑媽
    春夏秋冬 (1969) ... 姈母