Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
數碼動音有限公司
Cinedigit Sound Ltd.
Aliases:  數碼動音
 
Filmography (2002-2010)
 
  錄音 (16 films)
    戀愛行星 (2002)    
    絕世好賓 (2004)    
    公主復仇記 (2004)    
    AV (2005)    
    再說一次我愛你 (2005)    
    伊莎貝拉 (2006)    
    降頭 (2007)    
    嚦咕嚦咕對對碰 (2007)    
    葬禮渣Fit人 (2007)    
    愛鬥大 (2008)    
    奪帥 (2008)    
    短暫的生命 (2009)    
    飛砂風中轉 (2010)    
    殭屍新戰士 (2010)    
    分手說愛你 (2010)    
    滅門 (2010)    
  混音 (4 films)
    少年阿虎 (2003)    
    絕世好賓 (2004)    
    功夫廚神 (2009)    
    人在囧途 (2010)