Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾瑞福
Chung Shui-Fuk  ♂





 
Filmography (1979-1991)
 
  動作設計 (3 films)
    玉劍飄香 (1981)    
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
    桃太郎大顯神威 (1988)    
  助理指導 (1 film)
    少林鬥喇嘛 (1983)    
  演員 (19 films)
    蝴蝶十八式 (1979)    
    功夫七戒 (1979)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    名劍風流 (1981)    
    烈日女娃人 (1982)    
    少林鬥喇嘛 (1983)    
    最長的一夜 (1983)    
    北海雙仙戲烏龍 (1984)    
    茅山道人 (1984)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    擂台 (1984)    
    靈幻童子 (1986)    
    勇闖江湖 (1986)    
    好小子II (1986)    
    衛斯理傳奇 (1987)    
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
    龍虎雙霸天 (1989)    
    霹靂警花 (1989)    
    大哥讓位 (1991)