Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃佐華
Wong Choh-Wa
Aliases:  豹華





 
Filmography (1987-1997)
 
  動作設計 (7 films)
    東方老虎 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    英倫越戰 (1991)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    淫妖豪情 (1992)    
    審死官翻案 (1993)    
    特種飛虎 (1997)    
  助理指導 (5 films)
    特異功能猩求人 (1992)    
    一千靈異夜之血咒 (1992)    
    一千靈異夜之孽債危情 (1992)    
    一千靈異夜之護花使者 (1992)    
    新仙鶴神針 (1993)    
  演員 (25 films)
    四大天王 (1987)    
    靚仔幹探 (1988)    
    法律無情 (1988)    
    殺出黃國 (1988)    
    秦俑 (1989) ... [武師]
    十面埋伏 (1989)    
    黑道福星 (1989)    
    火舞儷人 (1989)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    東方老虎 (1990)    
    英倫越戰 (1991)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
    帶子洪郎 (1991)    
    轟天龍 (1991)    
    喋血奇兵 (1991)    
    財叔之橫掃千軍 (1991)    
    龍之根 (1992)    
    特異功能猩求人 (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    天使狂龍 (1993)    
    走上不歸路 (1993)    
    傷城記 (1994)    
    特種飛虎 (1997)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997) ... [武師]