Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃佐華
Wong Choh-Wa
Aliases:  豹華





 
Filmography (1987-1997)
 
  動作設計 (7 films)
    東方老虎 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    英倫越戰 (1991)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    淫妖豪情 (1992)    
    審死官翻案 (1993)    
    特種飛虎 (1997)    
  助理指導 (5 films)
    一千靈異夜之護花使者 (1992)    
    特異功能猩求人 (1992)    
    一千靈異夜之血咒 (1992)    
    一千靈異夜之孽債危情 (1992)    
    新仙鶴神針 (1993)    
  演員 (23 films)
    四大天王 (1987)    
    靚仔幹探 (1988)    
    殺出黃國 (1988)    
    秦俑 (1989) ... [武師]
    十面埋伏 (1989)    
    黑道福星 (1989)    
    火舞儷人 (1989)    
    東方老虎 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    財叔之橫掃千軍 (1991)    
    英倫越戰 (1991)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
    帶子洪郎 (1991)    
    轟天龍 (1991)    
    喋血奇兵 (1991)    
    龍之根 (1992)    
    特異功能猩求人 (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    天使狂龍 (1993)    
    走上不歸路 (1993)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997) ... [武師]
    特種飛虎 (1997)