Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉鐵志(2)
Lau Tit-Chi (2)
 
Filmography (1974-1991)
 
  燈光 (24 films)
    太極拳 (1974)    
    惡爺 (1980)    
    邪 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    屍妖 (1981)    
    蠱 (1981)    
    搏盡 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    八十二家房客 (1982)    
    表錯七日情 (1983)    
    風流冤鬼 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    花街時代 (1985)    
    神探朱古力 (1986)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    倩女幽魂 (1987)    
    爛賭英雄 (1987)    
    奪命佳人 (1987)    
    挑情 (1988)    
    南北媽打 (1988)    
    求愛敢死隊 (1988)    
    鬼媾人 (1989)    
    秦俑 (1989)    
    著牛仔褲的鍾馗 (1991)