Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
溫貴
Wan Kwai
 
Filmography (1952-1981)
 
  攝影 (69 films)
    陳世美與秦香蓮 (1955)    
    男大當婚 (1957)    
    風塵尤物 (1957)    
    雪中蓮 (1957)    
    夫妻經 (1958)    
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    情竇初開 (1958)    
    玉手擒兇 (1958)    
    屍變 (1958)    
    柳暗花明 (1958)    
    夜夜盼郎歸 (1958)    
    同心結 (1959)    
    小月亮 (1959)    
    荳寇年華 (1959)    
    真假千金 (1959)    
    野玫瑰 (1959)    
    江湖三女俠(上集) (1960)    
    江湖三女俠(下集) (1960)    
    情投意合 (1960)    
    血屋驚魂 (1960)    
    落霞孤鶩 (1961)    
    金粉世家(上集) (1961)    
    生死牌 (1961)    
    鴛鴦刀(下集) (1961)    
    金粉世家(下集) (1961)    
    雷雨 (1961)    
    鴛鴦刀(上集) (1961)    
    滿江紅 (1962)    
    回魂夜 (1962)    
    似水流年 (1962)    
    夜深沉 (1962)    
    殘月離魂 (1962)    
    九九九怪屍案 (1962)    
    女附馬金殿鳴冤 (1962)    
    難得有情郎 (1962)    
    倚天屠龍記(下集) (1963)    
    金玉滿堂 (1963)    
    招郎入舍 (1963)    
    萬劫鴛鴦 (1963)    
    劉海遇仙記 (1963)    
    秦淮世家 (1963)    
    薄命紅顏 (1963)    
    倚天屠龍記(上集) (1963)    
    男男女女 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    萬變飛狐 (1964)    
    大少奶 (1964)    
    鬼新娘 (1964)    
    香城艷屍 (1964)    
    老婆本 (1964)    
    大飯店 (1964)    
    自君別後 (1964)    
    刀劍雙蘭 (1965)    
    真假情人 (1965)    
    雙起解 (1965)    
    珍珠淚 (1965)    
    女生外向 (1965)    
    結婚的秘密 (1965)    
    萬里追蹤 (1965)    
    中原奇俠 (1966)    
    飛龍英雄傳 (1967)    
    李後主 (1968)    
    春夏秋冬 (1969)    
    意亂情真 (1970)    
    古鐘風雲 (1970)    
    半生牛馬 (1972)    
    群芳譜 (1972)    
    鐵樹開花 (1973)    
    父子情 (1981)    
  燈光 (10 films)
    摩登新娘 (1952)    
    兩個刁蠻女三戲蕭月白 (1952)    
    歌聲淚影(下集) (1952)    
    歌聲淚影(上集) (1952)    
    喬遷之喜 (1954)    
    燕雙飛 (1954)    
    桃紅柳緣燕嬉春 (1954)    
    一年之計 (1955)    
    闔第光臨 (1955)    
    孔雀屏 (1956)