Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
溫貴
Wan Kwai
 
Filmography (1952-1981)
 
  攝影 (70 films)
    陳世美與秦香蓮 (1955)    
    風塵尤物 (1957)    
    雪中蓮 (1957)    
    男大當婚 (1957)    
    屍變 (1958)    
    柳暗花明 (1958)    
    夜夜盼郎歸 (1958)    
    夫妻經 (1958)    
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    情竇初開 (1958)    
    玉手擒兇 (1958)    
    真假千金 (1959)    
    野玫瑰 (1959)    
    同心結 (1959)    
    小月亮 (1959)    
    荳寇年華 (1959)    
    血屋驚魂 (1960)    
    江湖三女俠(上集) (1960)    
    江湖三女俠(下集) (1960)    
    情投意合 (1960)    
    金粉世家(下集) (1961)    
    雷雨 (1961)    
    鴛鴦刀(上集) (1961)    
    落霞孤鶩 (1961)    
    金粉世家(上集) (1961)    
    生死牌 (1961)    
    鴛鴦刀(下集) (1961)    
    難得有情郎 (1962)    
    滿江紅 (1962)    
    回魂夜 (1962)    
    似水流年 (1962)    
    夜深沉 (1962)    
    殘月離魂 (1962)    
    女附馬金殿鳴冤 (1962)    
    九九九怪屍案 (1962)    
    秦淮世家 (1963)    
    薄命紅顏 (1963)    
    倚天屠龍記(上集) (1963)    
    倚天屠龍記(下集) (1963)    
    招郎入舍 (1963)    
    金玉滿堂 (1963)    
    萬劫鴛鴦 (1963)    
    劉海遇仙記 (1963)    
    大飯店 (1964)    
    自君別後 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    大少奶 (1964)    
    萬變飛狐 (1964)    
    艷鬼緣 (1964)    
    鬼新娘 (1964)    
    老婆本 (1964)    
    香城艷屍 (1964)    
    結婚的秘密 (1965)    
    女生外向 (1965)    
    萬里追蹤 (1965)    
    刀劍雙蘭 (1965)    
    真假情人 (1965)    
    雙起解 (1965)    
    珍珠淚 (1965)    
    中原奇俠 (1966)    
    飛龍英雄傳 (1967)    
    李後主 (1968)    
    意亂情真 (1969)    
    春夏秋冬 (1969)    
    古鐘風雲 (1970)    
    半生牛馬 (1972)    
    群芳譜 (1972)    
    鐵樹開花 (1973)    
    父子情 (1981)    
  燈光 (10 films)
    歌聲淚影(上集) (1952)    
    摩登新娘 (1952)    
    兩個刁蠻女三戲蕭月白 (1952)    
    歌聲淚影(下集) (1952)    
    喬遷之喜 (1954)    
    燕雙飛 (1954)    
    桃紅柳緣燕嬉春 (1954)    
    闔第光臨 (1955)    
    一年之計 (1955)    
    孔雀屏 (1956)