Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許仁浩
Hui Yan-Ho
 
Filmography (1955-1966)
 
  錄音 (30 films)
    荊釵記 (1958)    
    碧血劍 (1958)    
    冤枉相思 (1959)    
    喬老爺上花轎 (1959)    
    一命三兇手 (1959)    
    蝶影紅梨記 (1959)    
    我要活下去 (1960)    
    火網英雄傳 (1961)    
    銀紙萬歲 (1961)    
    風塵俠侶 (1961)    
    火窟幽蘭 (1961)    
    神秘兇殺案 (1962)    
    三告狀 (1962)    
    富貴神仙 (1962)    
    大富之家 (1963)    
    無敵鴛鴦劍 (1963)    
    孽債親情 (1964)    
    苦戀 (1964)    
    香港屋簷下 (1964)    
    工廠玫瑰 (1964)    
    蘭閨怨婦 (1964)    
    香港一婦人 (1964)    
    俏冤家 (1964)    
    秋葉盟 (1964)    
    珍珠淚 (1965)    
    天火爐 (1965)    
    戰地奇女子 (1965)    
    雄心太子 (1965)    
    毒天使 (1966)    
    玉女含冤 (1966)    
  演員 (1 film)
    大兒女經 (1955)