Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金剛(1)
Chin Kang (1)  ♂





 
Filmography (1973-1991)
 
  動作設計 (1 film)
    醉拳女刁手 (1979)    
  演員 (61 films)
    雙面女煞星 (1973)    
    死對頭 (1973)    
    廣東打仔 (1973)    
    大小遊龍 (1974)    
    大鐵牛 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    八百壯士 (1975)    
    南俠展昭 (1975)    
    少林殺戒 (1975)    
    少林木人巷 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
    天皇巨星 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    關東五大俠 (1977)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    浪子狄十三 (1977)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    太極八蛟 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    千刀萬里追 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    鐵頭鐵指鐵布衫 (1977)    
    浪子一招 (1978)    
    玉蜻蜓 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
    少林十八銅女 (1978)    
    達摩神功 (1978)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    大惡客 (1979)    
    棍王 (1979)    
    百戰保山河 (1979)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    太極陰陽拳 (1980)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    名劍風流 (1981)    
    上行列車 (1981)    
    火拼浪子 (1981)    
    被判死刑 (1981)    
    寒山飛狐 (1982)    
    小刀會 (1982)    
    霹靂智多星 (1984)    
    勇者無懼 (1988)    
    獵鷹 (1989)    
    聊齋金瓶梅 (1991)    
    大哥讓位 (1991)    
  策劃 (1 film)
    七十二煞星 (1978)