Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐詠雯
Suki Tsui Wing-Man
 
Filmography (2003-2020)
 
  製片 (8 films)
    霍元甲 (2006)    
    春田花花同學會 (2006)    
    鴻門宴 (2011)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013)    
    迷離夜 (2013)    
    天降雄獅 (2015)    
    拆彈專家 (2017)    
    L風暴 (2018)    
  副導演 (2 films)
    新紮師姐 (2003)    
    新紮師姐之不安全地帶 (2003)    
  製片經理 (1 film)
    P風暴 (2019)    
  製片主任 (1 film)
    機器俠 (2009)    
  策劃 (2 films)
    P風暴 (2019)    
    家有囍事2020 (2020)    
  執行製片 (5 films)
    性工作者十日談 (2007)    
    三國志見龍卸甲 (2008)    
    保持通話 (2008)    
    十月圍城 (2009)    
    神奇俠侶 (2011)