Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林丁貴
Lin Ting-Kuei
 
Filmography (1956-1980)
 
  錄音 (45 films)
    日月潭之戀 (1956)    
    雷堡風雲 (1965)    
    五月十三傷心夜 (1965)    
    貂蟬與呂布 (1967)    
    新娘與我 (1969)    
    小翠 (1970)    
    高山青 (1970)    
    落鷹峽 (1971)    
    真假千金 (1971)    
    白屋之恩 (1972)    
    人盡可夫女王蜂 (1973)    
    一家人 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    剋星 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    好女十八變 (1973)    
    心有千千結 (1973)    
    虎辮子 (1974)    
    雲河 (1974)    
    東邊日出西邊雨 (1974)    
    雲飄飄 (1974)    
    痴情玉女 (1974)    
    吃人井 (1974)    
    小女兒的心願 (1975)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    愛情辰跑 (1975)    
    西貢,台北,高雄 (1975)    
    地藏王 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    楓紅層層 (1975)    
    煙雨 (1975)    
    牡丹淚 (1975)    
    雲深不知處 (1975)    
    約會在早晨 (1976)    
    大太監 (1976)    
    狼牙口 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    蒂蒂日記 (1977)    
    異鄉夢 (1977)    
    血連環 (1977)    
    望春風 (1977)    
    青色山脈 (1977)    
    結婚三級跳 (1979)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    遊方和尚 (1980)