Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁宗偉
Teko Leung Chung-Wai
Aliases:  梁忠偉
 
Filmography (1994-2019)
 
  錄音 (59 films)
    神偷諜影 (1997)    
    自梳 (1997)    
    完全結婚手冊 (1997)    
    玻璃之城 (1998)    
    新戀愛世紀 (1998)    
    安娜瑪德蓮娜 (1998)    
    B計劃 (1998)    
    星月童話 (1999)    
    紫雨風暴 (1999)    
    黑馬王子 (1999)    
    流星語 (1999)    
    月亮的秘密 (2000)    
    流氓師表 (2000)    
    救薑刑警 (2000)    
    炭燒凶咒 (2000)    
    飆車之車神傳說 (2000)    
    薰衣草 (2000)    
    北京樂與路 (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    同居蜜友 (2001)    
    蜀山傳 (2001)    
    新流氓醫生 (2001)    
    九龍冰室 (2001)    
    我家有一隻河東獅 (2002)    
    夕陽天使 (2002)    
    這個夏天有異性 (2002)    
    反收數特遣隊 (2002)    
    非常凶姐 (2002)    
    龍的深處:失落的拼圖 (2003)    
    千機變 (2003)    
    金雞2 (2003)    
    失憶界女王 (2003)    
    飛鷹 (2004)    
    小白龍情海翻波 (2004)    
    爆裂都市 (2004)    
    七劍 (2005)    
    非常青春期 (2005)    
    童夢奇緣 (2005)    
    殺破狼 (2005)    
    戀愛初歌 (2006)    
    終極忍者 (2006)    
    鬼眼刑警 (2006)    
    妻骨未寒 (2006)    
    黑拳 (2006)    
    談談情、說說性 (2006)    
    愛上屍新娘 (2006)    
    明明 (2007)    
    老港正傳 (2007)    
    單身部落 (2007)    
    鐵三角 (2007)    
    每當變幻時 (2007)    
    神探 (2007)    
    花花型警 (2008)    
    狼牙 (2008)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    大搜查之女 (2008)    
    意外 (2009)    
    李小龍 (2010)    
    新喜劇之王 (2019)    
  演員 (1 film)
    正乞兒!! (1994)