Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅柏禹
Charlie Lo Pak-Yue
 
Filmography (2001-2008)
 
  聲音設計 (9 films)
    柔道龍虎榜 (2004)    
    龍鳳鬥 (2004)    
    大事件 (2004)    
    黑社會 (2005)    
    黑拳 (2006)    
    放•逐 (2006)    
    黑社會以和為貴 (2006)    
    天生一對 (2006)    
    戀愛初歌 (2006)    
  對白剪輯 (3 films)
    暗戰2 (2001)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    奇逢敵手 (2003)    
  對白錄音 (5 films)
    暗戰2 (2001)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    奇逢敵手 (2003)    
    非常青春期 (2005)    
    機動部隊伙伴 (2008)    
  混音 (4 films)
    PTU (2003)    
    奇逢敵手 (2003)    
    龍鳳鬥 (2004)    
    非常青春期 (2005)