Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱國良
Choo Kwok-Leong
 
Filmography (1966-1982)
 
  監製 (93 films)
    七重天 (1966)    
    落馬湖 (1966)    
    嫦娥奔月 (1966)    
    草莽喋血記 (1966)    
    鐵馬銀玲 (1967)    
    諜海蛟龍 (1967)    
    原野游龍 (1967)    
    麒麟送子 (1967)    
    黃金島 (1967)    
    花落水流紅 (1967)    
    危險人物 (1967)    
    英雄膽 (1967)    
    聊齋誌異續集 (1967)    
    青春夢 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    蘇小妹 (1967)    
    扇中人 (1967)    
    波斯貓 (1968)    
    玉龍吟 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    逃 (1968)    
    紅梅閣 (1968)    
    七大盜 (1968)    
    千手佛 (1968)    
    血酒紅玫瑰 (1968)    
    蒙妮妲日記 (1968)    
    水上人家 (1968)    
    游龍戲鳳 (1968)    
    春暖人間 (1968)    
    月夜琴挑 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    描金鳳 (1968)    
    夏日初戀 (1968)    
    大丐俠 (1968)    
    太太萬歲 (1968)    
    青春的旋律 (1968)    
    雁翎刀 (1968)    
    神經刀 (1969)    
    蓮花寨 (1969)    
    一劍情深 (1969)    
    四武士 (1969)    
    鐵骨傳 (1969)    
    龍吟虎嘯 (1969)    
    狼與狼 (1969)    
    黑豹 (1969)    
    虎山行 (1969)    
    聊齋誌異三集 (1969)    
    亡命八傑 (1969)    
    楓林渡 (1969)    
    嘉嘉 (1969)    
    藍色的夢 (1969)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    試情記 (1969)    
    盜璽 (1969)    
    乘龍快婿 (1969)    
    關不住的春光 (1970)    
    屠龍 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    雪路血路 (1970)    
    大劍士 (1970)    
    壯士血 (1970)    
    鬼皮 (1970)    
    小蘋果 (1970)    
    我愛莎莎 (1970)    
    龍沐香 (1970)    
    家有賢妻 (1970)    
    殺戒 (1970)    
    浮雲朵朵 (1970)    
    馬家溝 (1970)    
    翠寒谷 (1970)    
    玉樓春夢 (1970)    
    鷹爪手 (1970)    
    恭喜發財 (1970)    
    洪福齊天 (1970)    
    千面賊美人 (1970)    
    神槍手 (1970)    
    大賊王 (1970)    
    異鄉客 (1970)    
    神龍奇俠 (1970)    
    嫁不嫁 (1970)    
    錄音機情殺案 (1970)    
    火鳥第一號 (1970)    
    狠心的人 (1970)    
    劍魂 (1971)    
    雲姑 (1971)    
    霸行三千里 (1971)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    浪子之歌 (1971)    
    風流艷盜 (1972)    
    蛇王與閻王 (1972)    
    伏虎榜 (1972)    
    今天不上課 (1972)    
    狼來了 (1982)    
  編劇 (1 film)
    蛇王與閻王 (1972)