Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林玉紫
Lam Yuk-Chi



 
Filmography (1992-2006)
 
  演員 (19 films)
    軍火教父 (1992)    
    火爆大圈仔 (1992)    
    喋血城市 (1993)    
    赤裸狂花 (1994)    
    十三號指令 (1996)    
    省港第一殺手 (1997)    
    X檔案之香爐風波 (1997)    
    街頭悍將 (1997)    
    辣妹天使 (1998)    
    極道英雄 (1998)    
    奪命女煞星 (1998)    
    X檔案之殺手情人 (1999)    
    女歡 (1999)    
    刺青女殺手 (1999)    
    血的控訴 (2002)    
    駭客尖兵 (2003)    
    子彈狂飆 (2003)    
    X檔案之懺悔 (2004)    
    向殺手挑戰 (2006)