Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鮑方
Bao Fang  ♂
Aliases:  飽方





 
Filmography (1948-1995)
 
  副導演 (3 films)
    婦人心 (1952)    
    搶新郎 (1958)    
    夫妻經 (1958)    
  導演 (17 films)
    有女初長成 (1960)    
    亂點鴛鴦 (1962)    
    對窗戀 (1962)    
    假婿乘龍 (1964)    
    未婚夫妻 (1966)    
    畫皮 (1966)    
    我來也 (1966)    
    螅蟀皇帝 (1966)    
    沙家濱殲敵記 (1968)    
    我又來也 (1968)    
    姻緣道上 (1969)    
    大學生 (1970)    
    屈原 (1973)    
    上海 (1978)    
    怪客 (1979)    
    密殺令 (1980)    
    嶗山鬼戀 (1984)    
  演員 (89 films)
    國魂 (1948) ... 張千
    清宮秘史 (1948)    
    大涼山恩仇記 (1949) ... 鄭明
    出海雲霞 (1950) ... 長新
    結婚24小時 (1950) ... 余富榮
    亡魂谷 (1951)    
    十三太保 (1951)    
    逃婚 (1952) ... 王雲飛
    彩鳳還巢 (1952)    
    婦人心 (1952) ... 王慎行
    淑女圖 (1952)    
    虎落平陽 (1952) ... 應南屏
    勾魂艷曲 (1952) ... 張團主
    香姐兒 (1952) ... 畫家周逸萍
    花花公子 (1952) ... 張桐心
    拜金的人 (1952)    
    狗兇手 (1952)    
    方帽子 (1952) ... 鮑大勝
    翠翠 (1953)    
    新西廂記 (1953) ... 張君瑞
    化身艷影 (1953) ... 羅化成
    夫婦之間 (1953)    
    神犬喋血記 (1953)    
    仲夏夜之戀 (1953)    
    歌女紅菱艷 (1953)    
    歸來 (1954) ... 丁佐治
    小星淚 (1954) ... 大少爺鍾士英
    一年之計 (1955) ... 老二-何宗文
    父女之間 (1955) ... 鍾天雄
    闔第光臨 (1955)    
    迷途的愛情 (1955) ... 陳靖
    大富之家 (1956)    
    新寡 (1956) ... 劉時俊
    寂莫的心 (1956)    
    孔雀屏 (1956)    
    三戀 (1956) ... 殷兆宗
    鳴鳳 (1957)    
    春歸何虎 (1957)    
    柳暗花明 (1958)    
    玉手擒兇 (1958) ... 方三爺
    眼兒媚 (1958) ... 侯以禮
    野玫瑰 (1959) ... 錢大少爺
    青春幻想曲 (1959) ... 黃憶蓮
    金屋夢 (1959) ... 康君超
    雙喜臨門 (1959)    
    春到海演 (1959)    
    笑笑笑 (1960)    
    十七歲 (1960)    
    草木皆兵 (1960) ... 李新伍
    同命鴛鴦 (1960) ... 鄭司成
    雷雨 (1961) ... 周樸園
    生死牌 (1961) ... 黃伯賢
    對窗戀 (1962) ... 老李
    三求凰 (1963)    
    董小宛 (1963) ... 史可法
    故園春夢 (1964) ... 楊夢痴
    龍鳳呈祥 (1964)    
    風雪一枝梅 (1964) ... 梅父
    合家歡 (1964)    
    心上人 (1964)    
    粉紅色的夢 (1965)    
    審妻 (1966) ... 莊天棟
    烽火孤鴻 (1967)    
    秀才奇遇記 (1967)    
    大學生 (1970) ... 江授
    屈原 (1973) ... 屈原
    香港屋簷下 (1974)    
    英雄重英雄 (1989)    
    川島芳子 (1990)    
    棄卒 (1990)    
    血在風上 (1990)    
    都市煞星 (1990)    
    邊緣歲月 (1990) ... 孫老大
    捉鬼專門店 (1991)    
    衝擊天子門生 (1991) ... 古守忠
    夢醒時分 (1992)    
    群星會 (1992)    
    俠聖 (1992)    
    白髮魔女傳 (1993) ... 紫陽真人
    黑豹天下 (1993) ... 師父
    愛到盡頭 (1993)    
    蘇乞兒 (1993) ... 林則徐
    醉拳II (1994) ... 大排檔廚師
    錦繡前程 (1994)    
    張保仔 (1994)    
    夜半歌聲 (1995) ... 趙父
    九絞龍的謊言 (1995)    
    慈禧秘密生活 (1995)    
    女人四十 (1995)    
  編劇 (10 films)
    有女初長成 (1960)    
    亂點鴛鴦 (1962)    
    我們要結婚 (1962)    
    假婿乘龍 (1964)    
    沙家濱殲敵記 (1968)    
    大學生 (1970)    
    屈原 (1973)    
    上海 (1978)    
    怪客 (1979)    
    嶗山鬼戀 (1984)