Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁藝雄
Leung Ngai-Hung  ♂



 
Filmography (1952-1965)
 
  製片 (1 film)
    英雄肝膽美人心 (1961)    
  演員 (36 films)
    黃金萬両 (1952)    
    蠶蟲師爺 (1952)    
    賣怪魚龜山起禍 (1955)    
    大鬧三門街 (1956)    
    詐痲納福 (1956)    
    梁紅玉擊鼓退金兵 (1956) ... 宗澤
    肥廋姻緣 (1956)    
    乾隆皇大鬧萬花樓 (1956)    
    荒唐鏡三氣胭脂馬 (1956)    
    穆桂英楊宗保大破天門陣 (1957)    
    羅通掃北 (1957)    
    南海拳王夜盜梅花馬 (1957)    
    大明忠烈傳 (1957)    
    陳宮罵曹 (1957)    
    一夜九更天 (1958)    
    廣東順母橋 (1958)    
    龍飛鳳舞 (1958)    
    蘇小妹三難新郎 (1958)    
    一把存忠劍 (1958) ... 馬成
    捨子奉姑 (1958) ... -
    金釵引鳳凰 (1959)    
    夫妻和順玩 (1959)    
    春風秋雨又三年 (1959)    
    阿福當兵 (1959)    
    四郎探母 (1959)    
    二世祖盲公問米 (1959) ... 八叔
    夜祭碧桃花 (1960) ... 李龍
    銀龍太子鬥八仙 (1960) ... 張果老
    富貴榮華 (1960)    
    拉車行大運 (1961)    
    英雄肝膽美人心 (1961) ... 尤金
    三合明珠寶劍 (1961)    
    岳飛出世 (1962) ... 張邦昌
    龍鳳奇緣 (1962) ... 趙炳
    天劍神筆 (1963)    
    巧破箱屍案 (1965) ... 歹徒