Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蘇秦
Soo Chin  ♂





 
Filmography (1949-1970)
 
  演員 (63 films)
    瓊樓恨 (1949)    
    王氏四俠 (1950) ... 黃醫生
    說謊世界 (1950) ... 賽神仙
    一代妖姬 (1950) ... 跟包
    花街 (1950)    
    禁婚記 (1951) ... 董醫生
    血海仇 (1951)    
    不知道的父親 (1952)    
    方帽子 (1952) ... 李阿昌
    狂風之夜 (1952)    
    娘惹 (1952)    
    一家春 (1952)    
    新紅樓夢 (1952)    
    兒女經 (1953) ... 顏興堂
    孽海花 (1953)    
    絕代佳人 (1953) ... 侯生
    枇根巷 (1953) ... 大順子
    花花世界 (1953)    
    門 (1953)    
    歡喜冤家 (1954)    
    姊妹曲 (1954)    
    大兒女經 (1955)    
    小舞孃 (1956)    
    日出 (1956)    
    夜夜盼郎歸 (1958) ... 梁老板
    慈母頑兒 (1958)    
    蘭花花 (1958)    
    柳暗花明 (1958)    
    綠天鵝夜總會 (1958) ... 裁縫
    借親配 (1958)    
    阿Q正傳 (1958) ... 趙太爺
    迷人的假期 (1959) ... 姨父
    機伶鬼與小懶貓 (1959) ... 鄺醫生
    王老五之戀 (1959) ... 老李
    錦上添花 (1959)    
    王老五添丁 (1959)    
    雙喜臨門 (1959)    
    鴛夢重溫 (1961)    
    華燈初上 (1961) ... 祝經理
    糊塗姻緣 (1962)    
    十夜柔情 (1962) ... 方思遠
    樑上君子 (1963)    
    心上人 (1964)    
    三笑 (1964)    
    珍珠魔鬼火 (1964) ... 珠父
    男男女女 (1964)    
    艷遇 (1965) ... 趙華生
    滄海遺珠 (1965) ... 毛醫生
    皇帝出京 (1965) ... 刁知縣
    連陞三級 (1966)    
    天堂春夢 (1966) ... 林父
    小忽雷 (1966)    
    胭脂魂 (1966)    
    雲海玉弓緣 (1966) ... 寇方
    飛龍英雄傳 (1967) ... 柳知府
    珍珠風雲 (1968)    
    我又來也 (1968) ... 羅知府
    過路財神 (1968) ... 胡大紳
    五福臨門 (1969) ... 朱會長
    玉女芳踪 (1969) ... 王編劇
    金色年華 (1969) ... 董事長
    姻緣道上 (1969) ... 二叔
    映山紅 (1970) ... 知府