Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
嚴幼祥
Yim Yau-Cheung
 
Filmography (1936-1958)
 
  監製 (9 films)
    三笑 (1940)    
    紅拂傳 (1941)    
    閨怨 (1952)    
    新娘萬歲 (1952)    
    白衣紅淚 (1953)    
    風華絕代 (1953)    
    富貴花 (1953)    
    莫忘今宵 (1953)    
    重逢 (1954)    
  製片 (11 films)
    廣陵潮 (1936)    
    四集化身姑娘 (1939)    
    影城記 (1939)    
    楚霸王 (1939)    
    閻惜姣 (1940)    
    秦香蓮 (1940)    
    紅拂傳 (1941)    
    新茶花女 (1941)    
    英烈傳 (1941)    
    風流寡婦 (1941)    
    紅粉盜 (1948)    
  導演 (10 films)
    觀世音 (1940)    
    女皇帝 (1940)    
    刺秦王 (1940)    
    情敵 (1941)    
    閨怨 (1952)    
    新娘萬歲 (1952)    
    風華絕代 (1953)    
    莫忘今宵 (1953)    
    重逢 (1954)    
    想入非非 (1958)    
  編劇 (1 film)
    想入非非 (1958)