Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
易文
Evan Yang  ♂



 
Filmography (1952-1972)
 
  故事 (2 films)
    千面女郎 (1959)    
    逃亡48小時 (1959)    
  導演 (56 films)
    名女人別傳 (1953)    
    碧血黃花 (1954)    
    小鳳仙(續集) (1955)    
    櫻都艷跡 (1955)    
    小白菜 (1955)    
    茶花女 (1955)    
    楊娥 (1955)    
    海棠紅 (1955)    
    蝴蝶夫人 (1956)    
    戀之火第二春 (1956)    
    關山行 (1956)    
    春色惱人 (1956)    
    盲戀 (1956)    
    黑妞 (1956)    
    曼波女郎 (1957)    
    特別快車 (1957)    
    天作之合 (1957)    
    兩傻大鬧攝影場 (1957)    
    血洒情花 (1959)    
    姊妹花 (1959)    
    香車美人 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    逃亡48小時 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    二八佳人 (1959)    
    古屋疑雲 (1960)    
    溫柔卿 (1960)    
    人秘書艷史 (1960)    
    快樂天使 (1960)    
    心心相印 (1960)    
    情深似海 (1960)    
    天倫淚 (1960)    
    紅頻青燈未了情 (1961)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    桃李爭春 (1962)    
    好事成雙 (1962)    
    萍水奇緣 (1962)    
    教我如何不想他 (1963)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
    生死關頭 (1964)    
    西太后與珍妃 (1964)    
    寶蓮燈 (1964)    
    最長的一夜 (1965)    
    空谷蘭 (1966)    
    草莽喋血記 (1966)    
    落馬湖 (1966)    
    黃金島 (1967)    
    原野游龍 (1967)    
    水上人家 (1968)    
    蒙妮妲日記 (1968)    
    月夜琴挑 (1968)    
    鐵骨傳 (1969)    
    屠龍 (1970)    
    神槍手 (1970)    
    精忠報國 (1972)    
  演員 (1 film)
    青春兒女 (1959)    
  編劇 (53 films)
    閨怨 (1952)    
    淑女圖 (1952)    
    新娘萬歲 (1952)    
    丈夫日記 (1953)    
    美男子 (1953)    
    蕩婦情痴 (1953)    
    莫忘今宵 (1953)    
    富貴花 (1953)    
    一鳴驚人 (1954)    
    碧血黃花 (1954)    
    一念之差 (1954)    
    楊娥 (1955)    
    小白菜 (1955)    
    真假濟公 (1955)    
    茶花女 (1955)    
    黑妞 (1956)    
    金縷衣 (1956)    
    春色惱人 (1956)    
    曼波女郎 (1957)    
    特別快車 (1957)    
    天作之合 (1957)    
    兩傻大鬧攝影場 (1957)    
    半下流社會 (1957)    
    樑上佳人 (1959)    
    姊妹花 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    逃亡48小時 (1959)    
    香車美人 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    情深似海 (1960)    
    快樂天使 (1960)    
    溫柔卿 (1960)    
    人秘書艷史 (1960)    
    喜相逢 (1960)    
    心心相印 (1960)    
    桃李爭春 (1962)    
    萍水奇緣 (1962)    
    教我如何不想他 (1963)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
    寶蓮燈 (1964)    
    生死關頭 (1964)    
    三笑 (1964)    
    最長的一夜 (1965)    
    聊齋誌異 (1965)    
    落馬湖 (1966)    
    空谷蘭 (1966)    
    草莽喋血記 (1966)    
    水上人家 (1968)    
    珍珠風雲 (1968)    
    鐵骨傳 (1969)    
    屠龍 (1970)    
    精忠報國 (1972)    
    群英會 (1972)