Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉岐
Liu Chi (1)
 
Filmography (1939-1966)
 
  攝影 (28 films)
    血淚情花 (1939)    
    新娘萬歲 (1952)    
    富貴花 (1953)    
    小夫妻 (1953)    
    風華絕代 (1953)    
    霧夜情殺案 (1954)    
    復活 (1955)    
    珊瑚 (1958)    
    豆腐西施 (1959)    
    風情尤物 (1959)    
    雙雄奪美 (1959)    
    噴火女郎 (1959)    
    千面女郎 (1959)    
    自由戀愛 (1960)    
    翠崗浴血記 (1960)    
    義犬神童 (1961)    
    孤兒救祖 (1961)    
    情淚染袈裟 (1962)    
    鳳還巢 (1963)    
    七仙女 (1963)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    山歌戀 (1964)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    紅伶淚 (1965)    
    藍與黑(下) (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    歡樂青春 (1966)    
  演員 (1 film)
    曼波女郎 (1957)