Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳志陽
Chan Chi-Yeung (1)  ♂
Aliases:  陳志楊,  陳志揚

 
Filmography (1971-2002)
 
  化妝 (17 films)
    龍虎會風雲 (1971)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    專撬牆腳 (1983)    
    上天救命 (1984)    
    恭喜發財 (1985)    
    烏龍大家庭 (1986)    
    最愛 (1986)    
    飛躍羚羊 (1986)    
    中華戰士 (1987)    
    奪命佳人 (1987)    
    義本無言 (1987)    
    英雄本色續集 (1987)    
    長短腳之戀 (1988)    
    魔域飛龍 (1991)    
    倩女幽魂III 道道道 (1991)    
    浪漫風暴 (1996)    
    Office有鬼 (2002)    
  美術 (1 film)
    魔域飛龍 (1991)    
  演員 (1 film)
    上天救命 (1984)