Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曾怡彰
Chang Yi-Cheung
 
Filmography (1992-2000)
 
  監製 (6 films)
    葵花寶典 (1993)    
    挑戰 (1997)    
    兇殺疑雲 (1999)    
    美麗的殺手 (1999)    
    孽債迷情 (1999)    
    希望之都 (2000)    
  策劃 (1 film)
    東方武神 (1995)    
  出品人 (17 films)
    武林皇后 (1992)    
    胭脂殺陣 (1992)    
    惡煞生死線 (1993)    
    無情殺手 (1993)    
    臥底禿鷹 (1995)    
    靈山奇譚 (1995)    
    紅粉獵殺 (1996)    
    步步殺機 (1996)    
    喋血劫花 (1996)    
    慾火龍珠 (1996)    
    賭命威龍 (1997)    
    情殺 (1998)    
    孽債迷情 (1999)    
    如果還有明天 (1999)    
    大盜情人 (1999)    
    希望之都 (2000)    
    慾海霸王花 (2000)