Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘敏華
Poon Man-Wa
 
Filmography (1977-2003)
 
  化妝 (135 films)
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    蕭十一郎 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    絕代雙驕 (1979)    
    老鷹的劍 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    英雄無淚 (1980)    
    蠱 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    武館 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    魔界 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    幫規 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    武松 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    星際鈍胎 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    天蠶變 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    武林聖火令 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    日劫 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    三十處男 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    等待黎明 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    吉人天相 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    最佳福星 (1986)    
    甜蜜十六歲 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    青春怒潮 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    肝膽相照 (1987)    
    歡樂5人組 (1987)    
    標錯參 (1987)    
    東方禿鷹 (1987)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    夢過界 (1988)    
    畫中仙 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    七小福 (1988)    
    鬼猛腳 (1988)    
    一妻兩夫 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
    不脫襪的人 (1989)    
    急凍奇俠 (1989)    
    追女重案組 (1989)    
    火燭鬼 (1989)    
    絕橋智多星 (1990)    
    笑傲江湖 (1990)    
    紅場飛龍 (1990)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    豪門夜宴 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    一觸即發 (1991)    
    我愛扭紋柴 (1992)    
    西藏小子 (1992)    
    夜夜伴肥嬌 (1992)    
    絕代雙驕 (1992)    
    草莽英雌 (1992)    
    新龍門客棧 (1992)    
    飛女正傳 (1992)    
    伙頭福星 (1992)    
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993)    
    超級學校霸王 (1993)    
    神經刀與飛天貓 (1993)    
    白髮魔女傳 (1993)    
    唐伯虎點秋香 (1993)    
    東邪西毒 (1994)    
    新天龍八部之天山童姥 (1994)    
    西楚霸王 (1994)    
    怪俠一枝梅 (1994)    
    飛虎雄心 (1994)    
    十兄弟 (1995)    
    震撼性醜聞 (1995)    
    刀 (1995)    
    猛鬼屠房 (1995)    
    空中小姐 (1995)    
    食神 (1996)    
    賭神3之少年賭神 (1996)    
    大三元 (1996)    
    迴轉壽屍 (1997)    
    天地雄心 (1997)    
    算死草 (1997)    
    G4特工 (1997)    
    一個好人 (1997)    
    B計劃 (1998)    
    野獸刑警 (1998)    
    女色狼 (1999)    
    爆裂刑警 (1999)    
    少年十五十六時 (2000)    
    神偷次世代 (2000)    
    戀愛起義 (2001)    
    蜀山傳 (2001)    
    野獸之瞳 (2001)    
    黑俠 II (2002)    
    絕種鐵金剛 (2003)    
    飛龍再生 (2003)    
  髮型 (2 films)
    猛鬼屠房 (1995)    
    一個好人 (1997)