Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁銳能
Leung Yui-Nung
 
Filmography (1982-2009)
 
  道具 (31 films)
    巡城馬 (1982)    
    狂情 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    鬼馬天師 (1984)    
    智勇三寶 (1985)    
    神探朱古力 (1986)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    兩公婆八條心 (1986)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    東方禿鷹 (1987)    
    夢過界 (1988)    
    精裝追女仔之3狼之一族 (1989)    
    富貴開心鬼 (1989)    
    捉鬼大師 (1989)    
    殭屍醫生 (1990)    
    鬼咬鬼 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    龍鳳賊捉賊 (1990)    
    飛鷹計劃 (1991)    
    伙頭福星 (1992)    
    嘩鬼旅行團 (1992)    
    戰神傳說 (1992)    
    新碧血劍 (1993)    
    廣東五虎之鐵拳無敵孫中山 (1993)    
    表姐,妳好野!4 (1994)    
    刀劍笑 (1994)    
    紅番區 (1995)    
    一個好人 (1997)    
    有人說愛我 (2001)    
    源來是愛 (2003)    
    大城小事 (2004)    
  道具領班 (5 films)
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)    
    我是誰 (1998)    
    瘦身男女 (2001)    
    飛龍再生 (2003)    
    神鎗手 (2009)