Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江文雄
Chian Wen-Hsiung
 
Filmography (1973-1993)
 
  製片 (1 film)
    梅花 (1976)    
  監製 (13 films)
    愛的天地 (1973)    
    浪花 (1976)    
    手足情深 (1977)    
    一代俠女 (1977)    
    台北77 (1977)    
    秋詩篇篇 (1977)    
    家有十二個媳婦 (1978)    
    黑鷹的古刀 (1981)    
    觀世音與海龍王 (1982)    
    冒泡的小妞 (1982)    
    迷你特攻隊 (1983)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    紅粉殺手 (1993)    
  出品人 (9 films)
    火燒少林寺 (1976)    
    真真的愛 (1977)    
    武之湛 舍利子 (1979)    
    黑色大亨 (1981)    
    小刀會 (1982)    
    狼女白魔 (1982)    
    火龍任務A級計劃 (1983)    
    福星威龍 (1991)    
    辣手梟雄 (1992)