Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
包明
Pau Ming
 
Filmography (1973-1986)
 
  監製 (30 films)
    猛虎下山 (1973)    
    香港小教父 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    廉政風暴 (1975)    
    十三號凶宅 (1975)    
    昨夜星辰昨夜風 (1975)    
    她的爸的媽媽的 (1976)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    被迫 (1977)    
    出籠 (1977)    
    師父教落 (1978)    
    殘酷大分屍 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    打出頭 (1979)    
    豬仔血淚 (1979)    
    殘酷姦殺案 (1979)    
    奇招 (1979)    
    衝破 (1980)    
    武狀元 (1980)    
    烏龍天師招積鬼 (1981)    
    手指拗出 (1981)    
    陰忌 (1982)    
    青提子 (1982)    
    虎鷹 (1983)    
    色慾狂魔 (1983)    
    小妞罩不住 (1985)    
    摸錯骨 (1985)    
    拍檔闖情關 (1985)    
    茅山學堂 (1986)    
  導演 (1 film)
    衝破 (1980)