Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
錢大叔
Chin Tai-Suk
 
Filmography (1935-1955)
 
  導演 (6 films)
    孤兒行 (1938)    
    豪華闊少 (1938)    
    烏衣隊 (1939)    
    難為了妹妹 (1955)    
    孤兒行 (1955)    
    危城鶼鰈 (1955)    
  演員 (10 films)
    半開玫瑰 (1935)    
    精忠報國 (1937)    
    賊王子 (1939)    
    玉梨魂 (1939)    
    風騷博士 (1939)    
    大地主 (1939)    
    孝子逃刑記 (1940)    
    父之過 (1953)    
    風流夜合花 (1953)    
    真假千金 (1955) ... 何中柱
  編劇 (4 films)
    豪華闊少 (1938)    
    烈女行 (1939)    
    烏衣隊 (1939)    
    難為了妹妹 (1955)