Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
彭雁聯
Peng Yen-Lien
 
Filmography (1955-1992)
 
  化妝 (2 films)
    蛋家公主爭駙馬 (1959)    
    春滿帝皇家 (1962)    
  髮型 (258 films)
    後窗 (1955)    
    郎如春日風 (1957)    
    野花香 (1959)    
    苦兒流浪記 (1960)    
    俠侶恩仇 (1961)    
    俠侶恩仇 (1961)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    夜半歌聲 (1962)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    霹靂金較剪(上集) (1963)    
    半張碌架床 (1964)    
    四兒女(下集) (1964)    
    霹靂金較剪(下集) (1964)    
    三個正宮救太子(下集) (1964)    
    龍江三虎(上集) (1964)    
    金箭銀龍 (1964)    
    七彩神火棒 (1964)    
    四兒女(上集) (1964)    
    三個正宮救太子(上集) (1964)    
    神鶴金鷹 (1964)    
    荒唐四怪俠(上集) (1964)    
    龍江三虎(下集) (1964)    
    海底骷髏塔(上集) (1965)    
    萍嫂(上集) (1965)    
    趙飛燕 (1965)    
    三姑嫂(下集) (1965)    
    特務101 (1965)    
    999神秘雙屍案 (1965)    
    三姑嫂(上集) (1965)    
    教子殺父皇 (1967)    
    七金屍 (1974)    
    天網 (1974)    
    情鎖 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    降頭 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    同居 (1975)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    死囚 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    風花雪月 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    烏龍濟公 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    五毒 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    街市英雄 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    教頭 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    七煞 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    請帖 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    邪 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    目無王法 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    蠱 (1981)    
    叉手 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    長輩 (1981)    
    踩線 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    武館 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    小子有種 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    魔界 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    幫規 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    武松 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    魔 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    武林聖火令 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    花心大少 (1983)    
    日劫 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    天蠶變 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    布衣神相 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    連體 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    男女方程式 (1984)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    三十處男 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    尖東梟雄 (1985)    
    錯體人 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    錯點鴛鴦 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    夢中人 (1986)    
    俾鬼捉 (1986)    
    金燕子 (1987)    
    倩女幽魂 (1987)    
    胭脂扣 (1988)    
    挑情 (1988)    
    天羅地網 (1988)    
    七小福 (1988)    
    吉屋藏嬌 (1988)    
    秦俑 (1989)    
    倩女幽魂II人間道 (1990)    
    聊齋三集之燈草和商 (1992)