Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳緒清
Wu Hsu-Ching
 
Filmography (1966-1984)
 
  化妝 (233 films)
    藍與黑(上) (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    龍門客棧 (1967)    
    鐵娘子 (1969)    
    丹心令 (1969)    
    三娘教子 (1970)    
    俠女 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    飛龍山 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    十萬金山 (1971)    
    風月奇譚 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    小孩與狗 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    快活林 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    憤怒青年 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    毒女 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    警察 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    土匪 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    多咀街 (1974)    
    吃人井 (1974)    
    早熟 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    天網 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    朋友 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    香港73 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    惡霸 (1975)    
    色中餓鬼 (1975)    
    神打 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    大老千 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    同居 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    降頭 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    七面人 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    神化外母古惑妻 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    天涯明月刀 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    死囚 (1976)    
    人蛇鼠 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    五毒 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    教頭 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    七煞 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    色慾與純情 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    萬人斬 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    綽頭王 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    請帖 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    邪 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    紅衣喇嘛 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    大大小小一家春 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    屍妖 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    叉手 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    武館 (1981)    
    長輩 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    踩線 (1981)    
    俠客行 (1982)    
    武松 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    楚留香大結局 (1983)    
    拳擊小子 (1984)