Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳緒清
Wu Hsu-Ching
 
Filmography (1966-1984)
 
  化妝 (233 films)
    藍與黑(上) (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    龍門客棧 (1967)    
    丹心令 (1969)    
    鐵娘子 (1969)    
    三娘教子 (1970)    
    女捕快 (1971)    
    十萬金山 (1971)    
    俠女 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    飛龍山 (1971)    
    大軍閥 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    小孩與狗 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    快活林 (1972)    
    黃飛鴻 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    警察 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    土匪 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    毒女 (1973)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    朋友 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    香港73 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    吃人井 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    早熟 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    天網 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    古之色狼 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    七面人 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    神化外母古惑妻 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    色中餓鬼 (1975)    
    神打 (1975)    
    同居 (1975)    
    大老千 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    降頭 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    死囚 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    五毒 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    瘋猴 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    教頭 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    色慾與純情 (1979)    
    七煞 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    紅衣喇嘛 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    大大小小一家春 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    綽頭王 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    請帖 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    邪 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    南北獅王 (1981)    
    武館 (1981)    
    長輩 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    踩線 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    叉手 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    武松 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    楚留香大結局 (1983)    
    拳擊小子 (1984)