Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳景平
Wu Jing-Ping  ♂





 
Filmography (1939-1984)
 
  製片 (2 films)
    金鷹 (1964)    
    變色龍 (1965)    
  副導演 (6 films)
    近水樓台 (1952)    
    月兒彎彎照九州 (1952)    
    王魁與桂英 (1952)    
    阿Q正傳 (1958)    
    迷人的假期 (1959)    
    雷雨 (1961)    
  導演 (6 films)
    再春花 (1954)    
    雙喜臨門 (1959)    
    名醫與紅伶 (1960)    
    迷人漩渦 (1969)    
    艇 (1972)    
    胎劫 (1977)    
  演員 (82 films)
    孤島天堂 (1939) ... 骷髏黨徒甲
    秦淮世家 (1940) ... 陸影
    一代妖姬 (1950) ... 書記官
    雨夜歌聲 (1950) ... 阿炳
    結婚24小時 (1950) ... 男儐相
    南來雁 (1950)    
    出海雲霞 (1950) ... 老王
    王氏四俠 (1950) ... 農民/周拴子
    血海仇 (1951)    
    別讓丈夫知道 (1952) ... 林雨詩
    娘惹 (1952)    
    狂風之夜 (1952)    
    慾魔 (1952)    
    詩禮傳家 (1952) ... 蔣鴻仁
    淑女圖 (1952)    
    王魁與桂英 (1952)    
    月兒彎彎照九州 (1952) ... 程蝶衣
    近水樓台 (1952) ... 周鴻元
    方帽子 (1952) ... 盧教授
    秋瑾 (1953)    
    怨女情癡 (1953) ... 吳照懷
    有求不應 (1953) ... 羅文翰
    彩虹曲 (1953)    
    門 (1953)    
    女兒心 (1954)    
    小樓春曉 (1954)    
    歸來 (1954) ... 李杰
    人鬼戀 (1954)    
    玫瑰玫瑰我愛你 (1954)    
    小星淚 (1954) ... 張福
    夜歸人 (1955) ... 馮德祿
    父女之間 (1955) ... 李萬林
    孔雀屏 (1956)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    逆旅風雲 (1957) ... 陳其祥
    阿Q正傳 (1958) ... 趙秀才
    搶新郎 (1958) ... 劉伯
    賊 (1958) ... 馮偉
    屍變 (1958)    
    有女懷春 (1958) ... 高財霖
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    小月亮 (1959) ... 劉父
    青春幻想曲 (1959) ... 姑父
    稱心如意 (1959) ... 老胡
    漁光戀 (1960) ... 劉福餘
    佳人有約 (1960)    
    美人計 (1961)    
    一夜難忘 (1961)    
    紅蝙蝠公寓 (1962)    
    十夜柔情 (1962) ... 李榮年
    對窗戀 (1962) ... 黃七
    糊塗姻緣 (1962)    
    三求凰 (1963)    
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    金鷹 (1964) ... 嘎拉僧
    假婿乘龍 (1964)    
    艷遇 (1965) ... 周詩
    變色龍 (1965) ... 伍排長
    審妻 (1966) ... 金昌盛
    我來也 (1966) ... 劉知縣
    螅蟀皇帝 (1966) ... 太監福安
    烽火孤鴻 (1967)    
    秀才奇遇記 (1967) ... 唐如邨
    石敢當 (1968) ... 包家福
    雙女情歌 (1968) ... 金大少
    沙家濱殲敵記 (1968)    
    迴末傳奇 (1968) ... 趙文龍
    我又來也 (1968) ... 捕快
    姻緣道上 (1969) ... 大李
    少男少女 (1969)    
    大學生 (1970)    
    天堂奇遇 (1970) ... 錢經理
    小當家 (1971)    
    艇 (1972) ... 劉文兆
    姐妹同心 (1973) ... 總管金文貴
    屈原 (1973) ... 靳尚大夫
    球國風雲 (1974)    
    大風浪 (1976)    
    至愛親朋 (1976)    
    風頭人物 (1977) ... 鄭父
    錯有錯著 (1980)    
    嶗山鬼戀 (1984)    
  編劇 (3 films)
    再春花 (1954)    
    迷人漩渦 (1969)    
    艇 (1972)