Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陶經
Tao Jing  ♂
 
Filmography (1988-2016)
 
  錄音 (23 films)
    孩子王 (1988)    
    哦,香雪 (1989)    
    霸王別姬 (1993)    
    活著 (1994)    
    搖呀搖!搖到外婆橋 (1995)    
    有話好好說 (1997)    
    荊軻刺秦王 (1998)    
    英雄 (2002)    
    十面埋伏 (2004)    
    美麗上海 (2004)    
    千里走單騎 (2005)    
    滿城盡帶黃金甲 (2006)    
    功夫之王 (2008)    
    白銀帝國 (2009)    
    三槍拍案驚奇 (2009)    
    山楂樹之戀 (2010)    
    蘇乞兒 (2010)    
    金陵十三釵 (2011)    
    武林外傳 (2011)    
    飯局也瘋狂 (2012)    
    銅雀台 (2012)    
    回歸 (2014)    
    軒轅大帝 (2016)    
  演員 (1 film)
    緣起 (2002)    
  混音 (3 films)
    荊軻刺秦王 (1998)    
    千里走單騎 (2005)    
    金陵十三釵 (2011)